Waarschuwingsbericht

Submissions for this form are closed.

Teddy Bear Hospital 2018 (Studenten)

Datum: 
zaterdag 31 maart 2018 - 8:00
Beschrijving: 

Het doktersbezoek is voor heel wat kinderen onbekend terrein en ieder kind reageert verschillend op deze nieuwe omgeving. Terwijl sommigen eerder nieuwsgierig zijn, kan het voor anderen een beetje beangstigend overkomen.

Het TeddyBear Hospital probeert kinderen op een speelse en veilige manier kennis laten maken met verschillende aspecten van het ziekenhuis en het dokterskabinet Tijdens deze dag komen de kleuters naar het ziekenhuis met hun (zieke) knuffel. Samen met de teddybeerdokter, vertolkt door studenten geneeskunde, maken de kinderen de knuffel spelenderwijs “beter” en raken zo langzaamaan vertrouwd met de zaken die in het ziekenhuis kunnen gebeuren. Van een huisartsenbezoek en eens luisteren door de stethoscoop naar een een ‘röntgenfoto’ en gips aan het pootje van de beer. Omdat het kind niet zelf patiënt is, heeft hij of zij zelf volledig in de hand wat er gebeurt.

Om dit te kunnen organiseren hebben we natuurlijk studenten nodig, als je wil komen helpen kan je je hieronder inschrijven.

Locatie: 
Bestanden: